Meny

Rabatter og aksjonsartikler

Vi tilby regelmessig reduserte varer eller produktkampanjer. På denne siden finner du en oversikt over alle aktuelle kampanjer. Hold deg oppdatert, og spar penger ved ditt neste hengerfestekjøp!


Innholdsfortegnelse

MÅNEDSTILBUD

Vi kjører hver måned spesialpris på et „hot selling“ produkt, ved siden av våre faste rabatter på veiledende utsalgspriser. Her finner du oversikt over denne måneds „hot deal“.

Artikkel: Spenningsprøver med LED display
Pris: kr 432,00

til tilbudet

30 dager returrett hos Hågen.no

Hvordan fungerer 30 dagers returrett hos Hågen?

Noen ganger er det vanskelig å vite om et produkt passer. Eller behovet for produktet har endret seg. Derfor tilbyr Hågen.no 30 dager returrett. Dersom du ønsker å benytte deg av 30 dagers returrett er det viktig å sette seg inn i hvordan denne kunderettigheten fungerer.

De aller fleste av våre produkter kan bare returneres. Dvs. du sender oss en mail med ordrenummer hvor du bed om retur. Du må da sørge for at varen er pakket inn på en forsvarlig måte – det lønner seg å bruke originalforpakningen. Vi informerer da speditøren Bring for å hente varen. I noen tilfeller er det nødvendig at du leverer varen i post i butikk – fraktlapp får du tilsendt på mail.

Finnes det unntak av returretten?

Det finnes unntak for returretten. Følgende produkter er unntatt fra returrett:

  • Spesialproduserte hengerfester til kundens biler, for eks. bobil hengerfeste
  • Online programmering
  • Ledningssett/Kabelsett med brutt emballasje

Det gjelder for øvrig våre salgs- og leveringsbetingelser, punkt 4.