Meny

Tilhengerfeste- og ledningssett produsenter

Her gir vi en oversikt over de viktigste av våre leverandører, produsenter av hengerfeste og ledningsnett. Om det er Westfalia, Bosal, Oris, MVG, Imiola eller ALKO. Alle sammen har en ting til felles: høy kvalitet og lang erfaring i hengerfeste bransjen.

Brink hengerfeste

Brink hengerfeste

Brink er hovedleverandør til nærmest alle bildeler og produserer originaldeler (OEM). Kommer en ny bilmodell er de ofte raskt ute med å tilby en ettermonteringsløsning. Brink jobber delvis aktivt med i utviklingsavdelingene til bilprodusentene for å designe framtidens hengerfesteløsning.

Westfalia hengerfeste

Westfalia hengerfeste

Med over 12 million produserte hengerfester er Westfalia markedsleder på hengerfeste. Det er også de som er „oppfinneren“ av dragkroken. Westfalia produserer alle sine tilhengerfester i tett samarbeid med bilprodusenten og har blitt med veien over til elbiler: Westfalia produserer for eksempel original-hengerfeste til Tesla 3..

Bosal & Oris Anhängerkupplung

Oris tilhengerfeste

Som OEM leverandør leverer Oris hengerfester som originaldeler. Oris var lenge original-leverandør til for eks. Mercedes. Original hengerfeste til Tesla X kommer også fra Oris. Med denne erfaringen over flere tiår vet Oris hva kunden ønsker og hvilke hengerfesteløsninger som er mest egnet til de forskjellige bilmodeller.

GDW tilhengerfeste

GDW tilhengerfeste

Stiftet i 1952 i Holland er GDW en produsent med bredt spekter av hengerfester i Europa. Alle GDW hengerfester har høy kvalitet og sikkerhetsstandard. GDW produserer i dag i 5 forskjellige fabrikker i west-Europa..

AL-KO hengerfeste

AL-KO hengerfeste

Familiebedriften ALKO med 50 forskjellige kontorer/fabrikker og mer enn 3.600 medarbeidere på hele kloden er et teknologiselskap som har spesialisert seg på landbruk, hage, flyteknikk og hengerfeste. ALKO og SAWIKO er da hengerfeste delen..

Auto Hak Anhängerkupplung

Auto Hak hengerfeste

Autohak har 40 års erfaring på hengerfesteproduksjon og er nå en av Europas største hengerfesteprodusenter til biler og lette lastebiler. AutoHak har per dags dato over 1900 forskjellige hengerfestemodeller til alle mulige forskjellige bilmodeller..

MVG tilhengerfeste

MVG tilhengerfeste

MVG tilhengerfeste utvikler og produserer hengerfester siden 1971, både til biler og lette lastebiler. MVG produserer da også en god del hengerfeste som originaldeler. Så er Mazda original ofte fra MVG..

Imiola hengerfeste

Imiola hengerfeste

DIMIOŁA HAK-POL startet rett etter murens fall i Polen, i 1991. I starten var dette nok en nisjeprodusent, men større etterspørsel og investering i ny teknologi gjorde selskapet til en seriøs aktør for hengerfeste produksjon. I dag produserer de hengerfeste til 500 forskjellige bilmodeller..

Prof Svar tilhengerfeste

Prof Svar tilhengerfeste

Prof Svar hengerfeste ble etablert og må sees i sammenheng med bilprodusenten SKODA. Meningen var å produsere Skoda hengerfester under et eget selskap. I løpet av tiden har Prof Svar også kommet med hengerfester til andre bilmerker, men Volkswagen konsernet dominerer. Så er for eksempel originalhengerfeste til Audi Etron Electric fra Prof Svar. Prov Svar er dermed den største produsent av hengerfester i Tsjekkia..

ECS ledningsnett

ECS ledningsnett

ECS Electronics BV har etablert seg som ledende produsent på bilspesifikke ledningsnett til europeiske biler. ECS har hovedkontoret i Breda (Holland)..

Erich Jaeger ledningsnett

Erich Jaeger ledningsnett

ERICH JAEGER produserer og utvikler ledninger til bilen allerede fra 1927. I dag produserer de original kabelsett til de store bilmerkene. Men Erich Jaeger har også et stort sortiment rundt lastebil kabelsett eller spesial løsninger for eks. til militæret. Erich Jaeger tilby høyest kvalitet på alle sine bilspesifikke ledningssett..

AC ledningsnett

AC ledningsnett

For 25 år siden startet AC (Polen) med produksjon av eksos-systemer og eksosanlegg. Firmaet er markedsleder av dette i Polen. I 1996 begynte de med utvikling av kabelsett, først universale og så bilspesifikke etter hvert. I dag har de jobbet seg opp til Premium kvalitetsprodukter av bilspesifikke ledningssett til nærmest alle biler. AC levere disse i hele verden..