Meny

Bobil hengerfeste – fra kr. 8.990,-

Er bobilen din en kassebil eller varebil?
Da finner du riktig tilhengerkobling her: https://www.haagen.no/tilhengerfeste/
Har du en bobil (f.eks. med overbygning)?
Da har du kommet til rett sted i følgende skjema. Fyll ut så fullstendig som mulig slik at vi kan gi deg et passende tilbud på tilhengerkobling for bobil. Hvis du er interessert i en montering av oss, marker dette i kommentarfeltet.

Er bobilen din en kassebil eller varebil?
Da finner du riktig tilhengerkobling her: www.haagen.no/tilhengerfeste/

Har du en bobil (f.eks. med overbygning)?
Da har du kommet til rett sted i følgende skjema. Fyll ut så fullstendig som mulig slik at vi kan gi deg et passende tilbud på tilhengerkobling for bobil. Hvis du er interessert i en montering av oss, marker dette i kommentarfeltet.

Bobil tilhengerfeste | Send prisforespørsel nå

Er du interessert i et bobil hengerfeste? Ta kontakt med oss i dag. Vi skal finne de passende deler innen kort tid for å kunne gi deg et konkurransedyktig tilbyd.

Referansepriser: Hengerfeste til Capron T68/T447/T742, 2016 mod. med 13pol bobilspesifikk kabelsett: kr. 14.050,- ink. mva. ferdig levert. Ca. 3 uker leveringstid i lavsesong (oktober-april). Montasje krever ofte opp til 2 dager eller 1 dag med 2 mekanikere. Derfor er montasje på verksted nokså kostbart. De priser vi kjenner til er mellom 7.000kr og 12.000kr ink mva.

Dersom du ønsker montasje tilbud i tillegg, vennligst oppgi det i kommentar-feltet.

Personopplysninger

 

Bildata

 

Detaljer til rammeforlengelser (dersom montert) (dersom montert)

Bildeopplasting

Vennligst send oss følgende informasjon

  • Bilde 1: Passasjerside - slutten av orginalrammen (i nærheten av bakakselen)
  • Bilde 2: Førerside - slutten av originalramme (i nærheten av bakakselen)
  • Bilde 3: Slutten av rammeforlengelsene (hvis påmontert) eller visning støtfanger sideveis
  • Bilde 4: Spesielle ting som er påmontert (for eks. hydrauliske støtteben eller vanntank)
  • Bilde 5: Bilde av understellsnummer

Bilde 1 (eksempel):
Slutten av originalramme høyre

Bilde 2 (eksempel):
Slutten av originalrammen venstre

Bilde 3 (eksempel):
Slutten av remmeforlengelsene

Bilde 4 (eksempel):
Spesielle ting

Til ditt tilbud

Felt som er merket med * skal alltid fylles ut.

170.000 eiere av bobiler og campingvogner er klare for å rulle ut hytta på hjul. Er du en av dem? Vi hjelper deg med å finne rett hengerfeste. Hengerfeste til bobil er ikke bare løsningen dersom du har begrensninger på bilens totalvekt, men gir deg også muligheten til å ta med sykler, scooter eller transportbokser på tur.

Hengerfeste til bobiler er dessverre ikke hyllevare. Alle våre bobil-hengerfester blir spesialprodusert til type/modell bobil. De fleste bobiler har behov for rammeforlengelser – ikke minst fordi original-rammen (til for eks. Fiat Ducato) ikke går helt til enden av bilen og de originale støtte rammene til påbygget ikke har bæreevne for hengerdrift.

Vi leverer hengerfeste til stort sett alle bobiler, altså bobiler fra Adria, Ahorn, Bela, bimobil, Bürstner, Capron, Carado, Carthago, Challenger, Chausson, CI International Riviera, Concorde, Dethleffs, Elnagh, Eura Mobil, Forster, Frankia, Giottiline PLA, Glücksmobil, Heku, Hobby, Hymer, Joint,Karmann Mobil, Knaus, la strada, Laika, LMC Lord Münsterland Caravan, McLoius, Miller, Mobilvetta, Morelo, Niesmann + Bischoff, nobelart, Orangecamp, PhoeniX, Pilote, Pössl (Poessl), Rimor, Rollerteam, Granduca, Sun Living, Sunlight, T.E.C., VARIOmobil, Völkner, Weinsberg eller Westfalia.

Dersom du har en såkalt „City bobil “, dvs. for eks. Fiat Ducato kassevogn (for eks. Poessl), kan det være enklere. Ta kontakt med oss for en hyggelig bobil-tilhengerfeste prat!

Wohnmobil mit Fahrradträger